TOP PRODUCTS
SALE
MANUFACTURERS
Wholesale Supplements
+359 888 121 121
International support

Доставка

Добре дошли в интернет страницата на спортните храни fitnesdobavki.net

Поръчки по телефона не се приемат.Поръчките се правят единствено и само чрез сайта

Поръчката на едро /над 200 лева/ се сформира от сбора на едровите цени

Сайтът fitnesdobavki.net представлява международна платформа в две версии fitnesdobavki.net i krosport.com, двата сайта са c вързани сървъри и изпълняват международни поръчки в 23 държави в Евро зоната на физически и юридически лица. Платформите предлагат автоматично издаване на електронни фактури по ДДС. Всички продукти са 100% налични както по вид, брой и вкус. Възможно е да има леко разминаване на илюстрациите на продуктите от продуктите по заглавие. Заглавието на продукта е 100% автентично

Възможно е да има леко разминаване в ценообразуването на доставките, според условията на договорите с куриерските фирми,дължащо се на зависимостта обем /килограм

>Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с не лечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите.Поръчките се изпълняват само след потвърждаване по телефона. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш оператор между 10:00 и 17:00 часа през работните дни за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката. Продуктите се изпращат с куриерската фирма СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС

- ДО АДРЕС,заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС,при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ:

Продуктите, закупени от www.fitnesdobavki.net могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания.

Трябва да върнете продукта/ите/ в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, и всички документи с които е доставен продукта,като фактура и касова бележка. Всички продукти от www.fitnesdobavki.net могат да бъдат върнати в рамките на срока, след попълване на формуляр за връщане на стоката, и само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана.

Клиентът  заплаща куриерскита услуга изцяло -при връщане на продукт.След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с Вас, за да ги уведомите за причината за връщане.

Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане. Сумата ще Ви бъде върната до 14 дни по банковата Ви сметка.

„Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни“.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Име и фамилия
Тел
Емейл
Адрес на получател
№ на поръчката
Артикул за връщане
Причина за връщане
Сума за връщане
Банкова сметка
Допълнителна информация

Моля спазвайте 14-дневния срок за замяна. Към върната стока приложете касова бележка , формуляр за връщанена стока .

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на посочените координати.

We are here to help you
Contact us if you have any questions
International support
How to order
Terms & Conditions
Account
Modules
Information

krosport.com@abv.bg

In the event of a dispute regarding an online purchase, you can use OPC